По случай рождения си ден спортните канали DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 предлагат още поводи за празнуване на истинските фенове

DIEMA EXTRA, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп, отбелязва своя 2-ри рожден ден през април. Още по-разнообразно спортно съдържание и много премиум събития ще развълнуват зрителите в ефира на каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, които са част от спортния пакет DIEMA EXTRA.

Футбол, волейбол, баскетбол, тенис, бокс, Формула 1 – най-значимите български и световни събития, излъчи през изминалите две години DIEMA EXTRA, домът на големия спорт. От старта на спортните канали досега феновете имат възможност да следят на живо двубоите от българското футболно първенство, интригуващите срещи от Английската Висша лига и френската Лига 1, мачовете за Купата на България, Купата на Лигата в Англия и Купата на Футболната асоциация. Потребителите могат да се насладят също на баскетболните емоции в NBA и испанската Лига Ендеса, българския волейболен шампионат, боксови гала вечери, стартовете за Формула 1 и много други състезания. 

"Това бяха две прекрасни години за нас. Вярвам, че усещането е същото и за верните ни зрители. Надявам се все повече хора да се запалват по спорта, заради предаванията в каналите на DIEMA EXTRA. Да са напълно доволни от качеството на изображението, от интригуващата непредвидимост на състезанията, от пресъздаването на запленяващата атмосфера в зали и стадиони и не на последно място – от представянето на нашите коментатори и водещи", заяви Веселин Василев, директор отдел "Спорт" в Нова Броудкастинг Груп. "Сега предизвикателството е дори още по-голямо – да превърнем заедно това влюбване от пръв поглед в голяма любов, на която никой не би изневерил". 

Спортните канали  DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 продължават да осигуряват първокласно съдържание, като по случай рождения си ден предлагат още поводи за празнуване на истинските фенове. Ето само малка част от спортните топ събития и вълнуващи футболни дербита през април в ефира на DIEMA EXTRA: 

Футбол
България, дербитата в Първа лига: Лудогорец – Левски, ЦСКА – Лудогорец и Левски – ЦСКА
Англия, Висша лига: Манчестър Юнайтед – Челси (16.04), Манчестър Сити – Манчестър Юнайтед (27.04) и Тотнъм – Арсенал (30.04)
Англия, ФА Къп: Челси – Тотнъм (22.04) и Арсенал – Манчестър Сити (23.04)
Франция, Лига 1: Марсилия – Сент Етиен (16.04)
Франция, Лига 1: Лион – Монако (23.04)

Формула 1
Състезание за Голямата награда на Бахрейн (16.04)
Състезание за Голямата награда на Русия (30.04)

Бокс
Боксова гала вечер в Глазгоу (15.04)
Боксова гала вечер в Ливърпул (22.04) 

Баскетбол
Старта на плейофите в NBA (15.04)
Валенсия – Барселона Лига Ендеса (15.04)

Волейбол
Финалната серия във Волейболната суперлига за мъже 
Турнир за купата на България по волейбол за мъже (последната седмица на април) 

В празничния месец зрителите могат да се включат и в специалната игра по повод две години DIEMA EXTRA в един от най-пoпулярните спортни сайтове у нас Gong.bg, част от портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп. DIEMA EXTRA дава възможност на всички абонати за участие в играта на https://gong.bg/diemaextra?, която продължава до края на април. Над 200 награди очакват участниците, като двама късметлии могат да спечелят Playstation 4. Сред наградите са също ваучери за годишен абонамент в GONG PLAY, месечни ваучери или ваучери за събитие в онлайн платформата. 

Не пропускайте най-важните спортни събития в спортните канали DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и TRACE SPORT STARS, част от DIEMA EXTRA.

Феновете на спорта могат да следят най-любопитното и онлайн на GONG PLAY, а всички актуални новини ще откриете в спортния сайт Gong.bg