Двойката даде първото си интервю специално за “Комбина”

Наум Шопов – младши спечели сърцата за зрителите с изпълнението си в хитовия български сериал “Откраднат живот: Възмездието”, а ролята на д-р Борис Тасев му донесе и славата на секс символ. В реалния живот обаче младият студент по медицина не е разбивач на женски сърца, а е отдаден само на жена. Коя е тя, разкри Галя Щърбева, която направи откровено интервю с двойката специално за “Комбина”.

Наум и Теа са заедно от пет години, но се познават още от училище. Връзката им обаче започва, след като са завършили и се срещат случайно при Софийския университет. Славата не е променила техните отношения.

“Участието му в “Откраднат живот: Възмездието” не го промени. Дори му подейства в положителна посока, защото Наум стана по-освободен и по-отпуснат в общуването, но не се е възгордял”, разкрива Теа.

“Принципно съм много стеснителен и сериалът ми помогна да се “пречупя” в контактите и общуването”, сподели Наум Шопов- младши.

 “Баща ми гледа “Откраднат живот” и ми дава съвети за моята игра. Съветвах се с него и преди да приема предложението за участие в сериала”, разкри младият актьор и лекар.

Какво още разказаха Наум Шопов- младши и Теа за съвместния си живот и за участието му в хитовия български сериал, гледайте във видеото на Галя Щърбева за “Комбина”.

Не пропускайте премиерните епизоди на “Откраднат живот: Възмездието“ от вторник до петък в 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.