Гледайте "Джоуи" от 13.00 ч. и "А сега какво?" от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Някои от най- забавните моменти на порастването през детските и тийнейджърските моменти ще си припомнят зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. От 13.00 ч. приключенският филм "Джоуи"ще разкаже историята на малкия Били (Джейми Крофт), който живее с овдовялата си майка Пени (Ребека Гибни) в една ферма в Куинсланд. Момчето обича да наблюдава кенгурата, сред които е и бебето Джоуи. Злият им съсед Диксън (Ерол О`Нийл) наема брутален ловец (Харолд Хопкинс) да премахне кенгурата. Те са упоени и откарани в големия град, но малкият Джоуи изпада от торбата на майка си и остава във фермата. Били заминава за града с Джоуи в раницата си, за да намерят майка му. Там в мисията му помага малката Линда Рос, дъщеря на американския посланик. Двете деца се изправят пред множество препятствия, докато съберат Джоуи с отвлечените му родители.

От 15.00 ч. звездата Ашли Тисдейл ще разбере кои са важните неща в живота в романтичната комедия "А сега какво?". В тази щура тийнейджърска комедия  Ашли е в ролята на Манди, непопулярно момиче в гимназията, което е поканено на среща от най-готиното момче в училището Дрю. Докато мечтата й е напът да се сбъдне, Манди ще трябва да се справи с обсебващия си баща и огорчената бивша приятелка на Дрю. В крайна сметка тийнейджърката осъзнава, че популярността не е толкова важна колкото добрите приятели.

Не пропускайте развръзките в приключенската лента "Джоуи" от 13.00 ч. и романтичната комедия "А сега какво?" от 15.00 ч. тази събота по NOVA.