Гледайте “Плажен тийн филм” от 12.50 ч. и “Лох Нес” днес от 14.50 ч. днес по NOVA

Летни емоции и невероятни приключения със свръхествествени събития и същества очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. От 12.50 ч. семейният мюзикъл “Плажен тийн филм” ще покаже живота на един от най-красивите плажове в Пуерто Рико - Фахардо, Лентата е сред най-успешните продукции на Disney Channel през последните години, а в главните роли влизат Рос Линч, познат от сериала “Остин и Али” и новооткритата звезда Мая Мичъл.

“Плажен тийн филм” разказва за Брейди и приятелката му МакКензи – тийнейджъри сърфисти, които се наслаждават на последната вълна за лятото. По необясним начин те се озовават в любимия мюзикъл на Брейди, в който мотористи се конкурират със сърфисти кой владее плажа. Брейди трябва да намери начин как да излязат от сюжета на филма, защото в противен случай те ще станат завинаги част от сюжета му. Дали Брейди и приятелката му МакКензи ще успеят да се завърнат в реалността?

Забавления за цялото семейство гарантира и приключенския филм “Лох Нес” днес от 14.50 ч. по NOVA. Зрителите ще видят Тед Дансън като изследователя д-р Демпси, който се отправя на експедиция до езерото Лох Нес. Целта му е да докаже, че чудовището Неси не съществува. Междувременно ученият попада на трогателна история на малко момиче и неговата майка.

Не пропускайте развръзките в  семейният мюзикъл “Плажен тийн филм” от 12.50 ч. и в приключенската лента “Лох Нес” днес от 14.50 ч. днес по NOVA.

Редактор: