Гледайте “Музата на артиста” от 12.30 ч. и “Любовна магия” от 14.15 ч. по NOVA

Какво е вдъхновение? Какво е магията?И какво е любов? Отговор на всички тези въпроси ще потърсят филмите в неделния следобед по NOVA.

От 12.30 ч. звездата от сериалите “Клюкарката” и “Истински детектив” Брий Уилямсън се изправя пред труден избор в семейния филм “Музата на артиста”. Брий влиза в ролята на Ейприл - известен моден фотограф, която се връща в родния си град по молба на свой приятел. Там тя се оказва заобиколена от незабравими спомени и любими хора, но много скоро се налага да избере между своята успешна кариера и любовта на живота си. Какъв ще бъде избора на Ейприл, ще стане ясно в неделя от 12.30 ч. по NOVA.

От 14.15 ч. премиерната за българския ефир романтична комедия “Любовна магия” ще пробуди непознати чувства в известния холивудски актьор Райън Макпартлин, познат на зрителите с ролите си в хитовите поредици “Чък”, “От местопрестъплението: Маями” и “Подли камериерки”. Райън се превъплъщава в Мат - чаровен и успял бизнесмен, изправен пред труден избор. За да спаси семейния бизнес той се съгласява на уреден брак с приятелката си от детските години Лизи. На едно парти за Хелоуин обаче той се запознава със Сара и именно тази среща е напът да преобърне житейските планове на Мат…

Не пропускайте развръзките в семейния филм “Музата на артиста” от 12.30 ч. и премиерната за българския ефир романтична комедия “Любовна магия” от 14.15 ч. по NOVA.