Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Приятни моменти очакват Галя в премиерния епизод на риалити сериала "София - Ден и Нощ" тази вечер по NOVA. На рождения си ден тя ще се събуди в страхотно настроение, а изненадите от Стела, Зара и Жоро ще започнат още от сутринта. Как ще премине празникът на Галя?  

Стефи вече знае истината за това с какво се занимава приятелката си и въпреки голямото си разочарование, тя се съгласява да се види с нея. Натали ще опита да убеди красивата блондинка, че нещата не са такива каквито изглеждат. Как ще се развие срещата им и ще повярва ли Стефания все пак на думите на приятелката си? 

Коки ще се впусне в съвсем ново приключение след като разбира, че телефонът му е спрян поради неплатена сметка. Какво ще бъде новата идея на забавния съквартирант да заплати?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук