Какво сподели победителката от VIP Brother 2016 г. за тайните на най-известната къща?

Победителят от последния сезон на VIP Brother Миглена Ангелова гостува тази сутрин в студиото на "Здравей, България" по NOVA. Тя разказа както за очакванията си за любовния сезон на риалити предаването тази есен, така и за премиерата на нейната книга "Искрено и лично за Големия VIP брат" след броени дни. Дамата в червено, както я наричаха бившите ѝ Съквартиранти, сподели, че е планирала написването на книгата още по време на престоя си в най-известната Къща. В нея тя представя своята гледна точка и очертава паралелите между формата и реалния живот. 

По темата

"Форматът не си измисля нищо, той показва реалния живот. Човек реагира със своите илюзии, схващания, принципи и заблуди. Той няма как да играе там, няма как да има стратегия и да бъде по-различен," разказа тя. 

На въпрос дали човек може да потърси любовта във VIP Brother, Миглена коментира: "Хората са намирали любов в концлагери, в затвора, а и на Северния полюс. Разбира се, че е възможно. Въпросът е какъв е човекът, който стои насреща, защото една любов може да бъде истинска само когато и двамата са достойни".

Какво още разказа Миглена за начинанията й в момента, може да гледате в цялото интервю. Не пропускайте старта на VIP Brother 2017 – на 11 септември, понеделник, от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната Facebook страница на предаването.