Нова Броудкастинг Груп е копродуцент, а филмът ще се разпространява в киносалоните у нас благодарение на "Лента"

На 10 октомври в Зала 1 на НДК ще се състои официалната премиера на новия филм на Илиян Джевелеков “Вездесъщият”. От 13 октомври лентата тръгва по всички кина в България благодарение на киноразпространителската компания “Лента”.

Билетите за премиерата са вече в продажба в билетния център на НДК и онлайн в www.ticketportal.bg, както и в бензиностанции OMV и книжарници Booktrading.

Преди прожекцията по червения килим ще минат актьорите и екипът на филма. Изпълнители на главните роли са Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Тони Минасян, Анастасия Лютова, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Георги Стайков, Валери Рангелов, Мария Славчева.

Над 200 билета за премиерата ще бъдат разиграни в различни игри в официалната Facebook страница на "Вездесъщият", както и от партньори на филма.

Мирамар филм е продуцент и разпространител на успешните продукции “Дзифт” и “LOVE.NET”, които се радваха на изключително висок зрителски интерес. “ВЕЗДЕСЪЩИЯТ”, който третира актуалната тема за тайното видеонаблюдение през личната история на своя герой Емил (Велислав Павлов), е едно от най-очакваните заглавия за годината и премиерата в Зала 1 на НДК ще бъде кулминацията на мащабна рекламна кампания. Копродуцент на филма е NOVA. Това е поредния филм, с който медийната група затвърждава подкрепата си на качествени български кино и телевизионни продукции.

Националният дворец на културата е партньор на филма и специално за бляскавата премиера ще бъде осветен в червено – препратка към червената точка REC на всевиждащото око на видеокамерата.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната Facebook страница на "Вездесъщият".