Малкият гений се бори за момичето на живота си в най-новия епизод на уеб сериала

Животът на Мишо от "Не така, брат!" е изпълнен с обрати и за пореден път той ще се бори с любовта. В най-новия епизод на уеб тийн сериала, Мишо заедно с брат си Дидо, прилага нова техника за спечелването на сърцето на своята любима Блага. А именно първо да се докаже в очите на баща ѝ – господин Дочев, който освен учител по физкултура, е и инструктор по кормуване.   

Какви техники прилага Мишо? Разберете в новия епизод на сериала.

След като успя да разочарова Блага, Мишо е категорично убеден, че тя е момичето на живота му. По идея на брат си, малкият гений се записва на шофьорски курс, убеден в максимата, че "ако спечелиш бащата, печелиш момичето". Той е сигурен в себе си и е готов да привлече на своя страна инструктора Дочев. Ще успее ли Мишо да разтопи ледовете с бащата на Блага и по този начин да се приближи отново до нея?

Докато Мишо опитва различен подход в битката за сърцето на любимата, Дидо изпитва сериозни трудности с научаването на правилата за движение по пътищата. Правилникът за движение се оказва по-голяма трудност за големия брат, от колкото е предполагал, затова той се обръща за помощ към Мишо. Стимулът на Дидо да завърши по-бързо шофьорския си курс е фактът, че Беатрис прекарва все повече време с продуцентите си. А ако вземе книжка, Дидо ще може да бъде навсякъде с Беа, водейки я с колата на нейните концерти.

Кой ще поеме по пътя на любовта и кой ще получи сигнал "червено" в новия епизод на сериала? Не пропускайте да гледате "Не така, брат!" първо във Vbox7.com

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.