Гледайте забавната история на Лила, Сретен и тяхното голямо семейство в най-успешната сръбска комедийна поредица за последните 10 години – от днес, всяка делнична вечер от 20.00 ч.

Две семейства, по балкански забавни и чаровни, ще се преоткрият стъпка по стъпка в премиерния комедиен сериал "Драга фамилия" от днес по DIEMA. Всеки делничен ден от 20.00 ч. зрителите могат да следят епизодите на най-успешната сръбска комедийна поредица за последните 10 години.

Снимки от премиерния комедиен сериал "Драга фамилия" може да видите ТУК

Запознайте се с новосъздаденото семейство на Лила и Сретен в "Драга фамилия" – силно влюбени един в друг, и двамата вече имат деца и по един брак зад гърба си. Лила е майка на две дъщери, а Сретен има трима синове. Съвместното съжителство на голямата фамилия обаче не тръгва по план и в един момент съпрузите си задават въпроса дали са постъпили правилно, събирайки се под един покрив.

Сериозните промени за двете семейства започват още в първия епизод на "Драга фамилия", когато Лила и Сретен сключват брак. Двамата имат различни методи за възпитание на децата си – докато диалогът е нейният основен инструмент, той използва предимно авторитета си. Дъщерите на Лила все още се чувстват емоционално свързани с предишния си живот в Нови Сад и освен това не са приети радушно от децата на Сретен, на които пък не им харесва изведнъж да делят дома си с трима напълно непознати. И за да е още по-увлекателен и забавен сюжетът на "Драга фамилия", към безспирната суматоха се присъединяват приятели и роднини на двете фамилии. Следват множество комични ситуации, които обаче показват истинското значение на думата "семейство".

Поредицата, която се излъчва за първи път през 2013 г. в Сърбия, вече има четири сезона и се радва на изключителен интерес. Любопитен факт е, че една от звездите в сериала – Войслав "Воя" Брайович, е бил министър на културата на Сърбия през 2006 г., както и съветник на президента по културните въпроси през 2008 г. В главните роли зрителите ще видят още актьорите Ванеса Радман, Борис Комненич, Милена Дравич, Снежана  Богданович, Горан Радакович и други.

Възможна ли е любовта в брака, след като за втори път се чува голямото "Да" пред олтара? Как се възпитават пет деца от различни семейства под един покрив? Не пропускайте премиерния комедиен сериал "Драга фамилия" от днес – всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA.