Историята в документалното риалити днес от 17.00 ч. по NOVA

“Съдби на кръстопът” тази събота по NOVA припомня историята на 22-годишния Благой Липовански, обвинен в брутално изнасилване. Започва разследване и всички улики водят към младия мъж. Цялото семейство е в шок, а изнасиленото момиче е 17-годишната Люба - най-добрата приятелка на сестрата на Благой. Люба съобщава достатъчно факти, които уличават Благой в извършване на тежкото престъпление. Той категорично отрича.

Единственото алиби на Благой е неговата собствена майка Марияна, която потвърждава пред полицията, че в нощта на престъплението е била заедно със сина си. Въпреки показанията, които Марияна дава, за да защити сина си, отчаяната майка също не е съвсем сигурна в невинността му.

Благой е аутсайдер и проблемен младеж с досие в полицията и с още няколко провинения. Съзнавайки всичко това, въпреки всички съмнения, Марияна не спира да подкрепя сина си. А сестрата на Благой - Наталия - се разкъсва между лоялността към брат си и страданията на изнасилената Люба. Една майка не спира да вярва в сина си и да се бори за него, независимо от всичко. Дали Благой е извършителят на престъплението? До какви шокиращи разкрития ще стигне полицията и какъв тотален обрат ще настъпи в разследването? Отговорите зрителите ще разберат в “Съдби на кръстопът” тази събота от 17.00 ч. по NOVA.