Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Късметът под формата на чисто нов автомобил зарадва 49-годишната Гинка Мирчева от град Брезник. Късметлийката сбъдна желанието си за личен автомобил, като спечели прекрасния бял Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета“. Гинка участва в щедрото предаване на Национална лотария на 14 октомври по NOVA благодарение на любимия си билет “Кеш х 20“.

“Имам нужда от личен автомобил и се надявам да го спечеля“, каза уверено късметлийката в началото на играта. Броени минути по-късно монети с номера 7, 2, 4 и 9 я отведоха в комфортната нова кола. Гинка работи като управител на център за възрастни хора с увреждания. Тя сподели, че е вярвала, че ще спечели, защото е упорит човек и винаги довежда нещата докрай. Щастливката разказа, че ежедневно изпробва късмета си в Национална лотария. Радостта от печалбата тя сподели със своето семейство.

Пълните с печалби “Сейфове” на Национална лотария тази събота спонсорираха Еленка Георгиева от град Попово и Георги Георгиев от град Хасково. Еленка беше на сцената на късмета благодарение на щедрия билет “Лото +“, а за Георги печеливш бе билет “Двойно Кафе“. Късметът беше на страната на дамата и тя получи шанс да утрои страхотните 25 000 лева, които натрупа в първи кръг. Георги, който спечели 12 000 лева, но попадна на два символа “Х“ в играта, си тръгна с намалена печалба от 6000 лева.

Първият златен сейф, който Еленка избра, я доближи с една крачка до утрояването. След това обаче тя попадна на “Х“, предпочете да не рискува сумата от 25 000 лева и се отказа. Еленка ще похарчи печалбата за образованието на двете си дъщери и за частичен ремонт на жилището си. Късметлийката е на 39 години и работи като шивачка. Тя пожела на всички участници да вярват в късмета си.

Невероятната възможност да изпробва шанса си за впечатляващия джакпот от 2 400 000 лева в “МЕГА ДЖАКПОТ“ получи финалистът Антон Георгиев от град Благоевград. Късметлията е на 45 години и има частен бизнес в Гърция.

С “Колелото на късмета“ той определи, че ще играе за джакпот от 250 000 лева. Участникът се изправи пред сферите, даде едно вярно предположение и си спечели 10 000 лева. Последва грешка, която изобщо не разколеба участника и той продължи смело напред с предвижданията. Антон направи цели шест правилни избора и печалбата му стана страхотните 50 000 лева. Късметлията продължи отново въпреки риска, но за съжаление направи втора грешка, която намали печалбата му наполовина. Антон беше в студиото благодарение на играта “Големият Джакпот“.

Не пропускайте щедрото предаване на Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.