Интересни гости по актуални теми очаквайте този уикенд в "Събуди се" с водещи Мира Иванова и Лора Крумова

В “Събуди се” тази събота зрителите ще видят актьорът и емблема на БСП Стефан Данаилов.  В деня на пленума на “Столетницата” той ще коментира кървавото си писмо, което написа в защита на лидера на партията Корнелия Нинова. Защо Ламбо призова да се спре с войната в паритята? Очаквайте и директни включвания от пленума тази събота.

Министърът на околната среда и водите Нено Димов ще бъде в студиото на “Събуди се” часове преди да замине за Бургаско, регионът, който пострада най-тежко от наводненията и даде човешки жертви.

Готов ли е наистина композиторът Александър Кипров да се откаже от българско гражданство  и защо иска да изпрати личната си карта в Брюксел ? Очаквайте отговорите на тези въпроси в интервю на Мира Иванова.

Пред Ива Софиянска – Божкова тази събота застава Деси Цонева –дъщерята на легендарния телевизионен водещ Димитър Цонев и внучка на актьора Коста Цонев и телевизионната легенда Анахит Тачева .

Актьорът Деян Донков се появява пред зрителите на “Събуди се” в нова роля и представя поредния провокативен спектакъл на режисьора Диана Добрева -  “Калигула”.

В неделя българският еврокомисар Мария Габриел гостува в студиото при Лора Крумова. Какво се случва в Европа и за имиджа на България пред света – не пропускайте разговора тази неделя.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов също ще бъде  гост в предаването в неделя. За бунтът на военните пилоти  и опасността от радикален ислям в България – очаквайте отговорите му пред Лора Крумова.

Миролюба Бенатова представя: Възвишението на Божинов. Един български режисьор - за пътя от волейбола до киното.

Любо Киров преди големия концерт – тази неделя в “Събуди се”.

Ромската перла Софи Маринова разкрива какво мисли за ареста на любомия си Гринго, вярва ли в неговата невинност и за какво ще пее оттук нататък – отговорите само в неделя сутрин по NOVA.

В рубриката "Къси разкази" Мария Йотова разказва за Лайла, която беше Любо. История за третия пол.

Тази неделя в "Събуди се" говори Васил Петров. В JAZZ, ЛЮБОВ И ОЩЕ НЕЩО българският Франк Синатра разказва за първи път подробно за новия си спектакъл "СИНАТРА: ВЕГАС", посветен на иконата на 60-те. В шоуто в НДК ще бъде забъркан коктейл от джаз, красиви жени, скъпи костюми и перфектните пури. Пред Мон Дьо, Васил Петров говори за провалите и успехите, за жената до себе си Маргарита и смирено за Господа, когото открива още в студентските си години в края на 80-е. В него живеят много контрасти. Какво е да си Васил Петров, зрителите ще научат в  неделя след  10.

Не пропускайте "Събуди се" в събота и неделя с водещи Мирослава Иванова и Лора Крумова от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.