Интересни теми и събеседници в предаването тази събота от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA

В “Събуди се” тази събота зрителите ще видят актьорът и емблема на БСП Стефан Данаилов.  В деня на пленума на “Столетницата” той ще коментира кървавото си писмо, което написа в защита на лидера на партията Корнелия Нинова. Защо Ламбо призова да се спре с войната в паритята? Очаквайте и директни включвания от пленума тази събота.

Министърът на околната среда и водите Нено Димов ще бъде в студиото на “Събуди се” часове преди да замине за Бургаско, регионът, който пострада най-тежко от наводненията и даде човешки жертви.

Готов ли е наистина композиторът Александър Кипров да се откаже от българско гражданство  и защо иска да изпрати личната си карта в Брюксел? Очаквайте отговорите на тези въпроси в интервю на Мира Иванова.

Пред Ива Софиянска – Божкова тази събота застава Деси Цонева –дъщерята на легендарния телевизионен водещ Димитър Цонев и внучка на актьора Коста Цонев и телевизионната легенда Анахит Тачева.

Актьорът Деян Донков се появява пред зрителите на “Събуди се” в нова роля и представя поредния провокативен спектакъл на режисьора Диана Добрева -  “Калигула”.

Страсти в Добруджа. Фермери с тежка техника срещу добива на газ.

От спортната зала до ареста. Един шампион по борба, обвинен в разпространението на наркотици.

Гледайте “Събуди се” с Мирослава Иванова в събота от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.