Победителят в най-популярното риалити в България разказа за живота си в Къщата

“VIP Brother е красив експеримент с душите на хората. Това е най-великото шоу”, сподели големият победител в най-популярното риалити в България Йонислав Йотов – Тото при гостуването си в “Събуди се”.

Снимки на големия победител във VIP Brother Тото може да видите в галерията ТУК 

По темата

“Още не мога да осъзная, че съм победителят във VIP Brother 2017. Не мисля в момента за стойността на приза или за допълнителните отговорности, които носи. Не мога да го усетя още като победа. Аз просто излязох от Къщата. В момента съм свободен. Може би след седмица ще разбера, че съм победил.”,  разкри певецът от СкандаУ

Снимки от бляскавия финал на VIP Brother може да видите в галерията ТУК

“Въздухът в Къщата е различен. Енергията на всички хора, събрани там, е много силна, защото самите те са силни. Всеки един от участниците във VIP Brother 2017 ако влезе в стая, пълна с хора, дори да не го видиш, ще разбереш, че е там и ще усетиш присъствието му. Те просто променят въздуха. Имаме аурата да променят атмосферата”, смята Тото.

“Смятам, че това наистина беше сезонът на любовта. Big Brother поиска да определя непостоянните си отношения с шеф Петров, а аз му отговорих, че сигурно са любов. Щом тук откривам любов, то със сигурност това е сезонът на любовта”, заяви победителят във VIP Brother 2017.

Тото сподели, че сега могат да бъдат приятели и с шеф Петров, въпреки всичките им разногласия в Къщата и ще продължи да поддържа отношенията си с Енджи Касабие, Дани Златков и Цуни, с които е станал близък в Къщата.

Какво още разказа Йонислав Йотов – Тото за участието си във VIP Brother 2017, гледайте във видеото от “ Събуди се”.

VIP Brother 2017 вече е в историята и най-известната Къща е празна и тиха, но не за дълго. Още в понеделник в 20.00 ч. по NOVA най-желаните риалити звезди се събират да живеят под един покрив, защото започва Big Brother: Most Wanted! 

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.