Марги Хранова зае второто, а Мегз – третото място

Йонислав Йотов – Тото е големият победител във VIP Brother 2017! Рапърът се окичи с титлата "Любима звезда на България", а Маргарита Хранова зае почетното второ място. Трета по вота на зрителите се класира Миглена Каканашева – Мегз, а четвърта и пета станаха съответно Александра Петканова и Джулиана Гани.

Снимки на големия победител във VIP Brother Тото може да видите в галерията ТУК 

По темата

Големият финал на VIP Brother 2017 беше истински спектакъл за зрителите на NOVA. Петимата финалисти излязоха на сцената, придружени от обичани български изпълнители и вдигнаха публиката на крака. Джулиана и Криско взривиха студиото с "Базука", а веднага след тях Александра и Нели Рангелова разчувстваха всички с евъргрийна "Мой стих". Тото и Галин изпълниха една различна версия на хита #MeGusta, която рапърът адаптира специално за общото им изпълнение. След тях Марги и Милица Гладнишка изпяха вечната "Оставаме", а Мегз и Фики Стораро обраха аплодисментите с "Кой".

Снимки от бляскавия финал на VIP Brother може да видите в галерията ТУК

Джулиана и Александра финишираха на пето и четвърто място. Булката на Къщата бе посрещната с кошница със зеленчуци от своя съпруг Даниел и не успя да сдържи сълзите си, докато гледаше своите най-добри моменти в Къщата.

Класиралата се на трето място Мегз призна през сълзи на Ники Кънчев, че приключението VIP Brother е било най-хубавото нещо в живота ѝ и след него тя се чувства по-добър човек.

Вижте галерия с финалистите във VIP Brother 2017 ТУК

Победителят Тото бе посрещнат от огромна агитка, начело с майка му и дуетната му половинка Лъчо, а бившите Съквартиранти буквално го понесоха на ръце из сцената на предаването.

Любовният сезон на VIP Brother вече е в историята, но още в понеделник в 20:00 часа се задава един изключителен и напълно нов сезон. Big Brother: Most Wanted ще събере под един покрив най-търсените VIP Съквартиранти и риалити герои от други формати.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.