Финалистите във VIP Brother 2017 гостуваха в "На кафе"

Големият победител във VIP Brother 2017 Tото, както и финалистите Маргарита Хранова, Мегз, Джулиана Гани и младото семейство Петканови гостуваха в предаването "На кафе" и разказаха за живота в Къщата. 

В Къщата имаше забавни моменти, но ми беше и много трудно. Когато обаче видях подкрепата на Лъчо, въпреки че бях направил грешки, това означаваше, че с нежеланието си да стоя тук предавам него и всички останали навън" - сподели Тото за най-трудния си момент във VIP Brother. 

"Не съжалявам, че влязох в Къщата. Това беше невероятно преживяване. Не мога да кажа, че беше лесно - беше много трудно и който не е бил вътре, няма как да разбере какво изживявахме. Мисля, че това е страхотен експеримент и проверихме характерите си" - сподели Маригарита Хранова.  

Какво още разказаха Тото, Мегз, Маргарита Хранова, Джулиана Гани и Алекс и Дани Петканови за престоя си в Къщата, вижте във видеото.  

Не пропускайте старта на Big Brother: Most Wanted тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на VIP Brother 2017 и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.