Темите и гостите в предаването в неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA

Първото интервю на Цвета Караянчева като председател на Народното събрание ще бъде тази неделя в "Събуди се". Пред Лора Крумова тя ще отговори на въпросите защо се стигна до оставка на Димитър Главчев, какви ще бъдат нейните приоритети и как ще работи с опозицията.

Журналистът Елена Йончева и говорител на БСП също ще бъде част от политическите гости на предаването. Затова какво се случва вътре в страната и по границата - очаквайте участието ѝ в неделя.

Миролюба Бенатова представя: ексклузивно – дъщерята на Че Гевара.

За добрите и лоши лекари. И за добрите и лошите момчета. Говори актьорът от “Откраднат живот” Димо Алексиев.

В неделя пред Мариян Станков - Мон Дьо застава актрисата Елен Колева, чиято звезда изгря преди 10 години. Животът ѝ до тук приличаше на бурен океан - две изпепеляващи връзки, куп неприятности, провалени професионални шансове, които буквално я корабокрушираха. Сега Елен говори смирено, без его за новия си живот, в който няма място за старите страхове и грешки.

Ексцентричният артист, българинът покорил световните сцени - Иво Димчев, е героят на Василена Гръбчева. Очаквайте интервюто с него в неделя - за сценичните провокации и съществуването против нормите.

Не пропускайте "Събуди се" в неделя от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.