Гледайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Рая Пакова посрещнаха в предаването на 18 ноември по NOVA големия късметлия Йордан Стоилов, който спечели джакпота от 2 000 000 лева в играта “Лото 6 от 47“.

“Отлично се чувствам”, каза милионерът от Благоевград. Той издаде и своята формула за спечелване на голямата печалба, която е съставена от постоянна игра и вяра в успеха. С парите най-напред ще помогне на децата си, а след това планира де се отададе на екскурзии. Водещите му връчиха чека за колосалната сума от 2 000 000 лева и раздадаха още крупни печалби от щедрите билети и лото игри.

Билет “Златните пирамиди за милиони“ позлати със 100 000 лева късметлията Димитър Милев от град София. Страхотните 50 000 лева от билет “Златните пирамиди 5“ пък ще харчи Георги Петров от град Септември. Райчо Димитров от село Батак, който е изпробвал късмета си с билет “Златната мина“, увеличи спестяванията си с разкошната сума от 20 000 лева.

Късметлията Иван Арабаджиев от град Белене позна и петте печеливши числа в първо теглене на играта Лото 5/35 “Златната топка“ и грабна 10 000 лева. Емилиян Ангелов от град Левски и Полина Борисова от село Селановци откриха по 12 думи в билет “Кеш Кръстословици 2“ и освежиха банковите си сметки с по 10 000 лева. Чекове за печалби от 10 000 лева грабнаха и Антон Методиев от град София от билет “Супер Лото + 2017“, Мойсей Георгиев от град Перник от билет “Американски долари“ и Веселинка Иванова от село Садина от билет “Двойно кафе“.

Трима късметлии познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и бяха съвсем близо до джакпота от 2 000 000 лева, включващ къща, спортна кола и 10-дневна почивка в Дубай. Биляна Андонова от град Кюстендил, Радослав Веселинов от град Перник и Анелия  Савова от град София получиха чекове за печалби от 5000 лева. Николай Димитров от град София пък си спечели същата сума от бонус играта на “Лото 6 от 47“ – “Пари на Мига“.

Билет “Околосветско пътешествие“ донесе по 5000 лева на Иван Иванов от град Пловдив и Силва Манолова от град София. На печалби от 5000 лева се радват и Мария Семерджиева от град Кърджали от билет “Американско бинго 2“, Иван Гишин от град Габрово от билет “Двойни печалби“, Емилияна Стоянова от град Смядово от билет “Китайски дракон“ и Александър Йорданов от град Плевен от билет “Ново Бинго“.

Със същата сума повишиха финансите си и Дарина Стефанова от град Пловдив благодарение на играта “Лото спорт“, Добринка Колева от град София с помощта на билет “Лото + 2017“, Петър Андреев от град Котел с билет “Златната 7“ и Антоанета Иванкова от село Граница, за която късметлийски е билет “Златните пирамиди 5“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Гледайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.