Гледайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

За прекрасния автомобил Citroen Elysee в играта “На крачка от късмета” тази събота в Национална лотария се бориха Ангел Илиев от град Плевен, Любослава Таскова от град Сандански и Ана Велчева от село Ресилово. Те бяха в щедрото предаване на 18 ноември по NOVA с любезното съдействие на билетите “Silver & Gold”, “Кеш x 50“ и “Карибско съкровище“.

19-годишната Любослава беше в студиото със своя брат Емил Тасков, който вече е печелил автомобил, но от VIP клуб на Национална лотария. Късметлията сподели, че е много доволен от колата, която шофира вече две години.

Ангел и Люба имаха преднина в играта и бяха на крачка от успеха. Късметът обаче беше с Ана, която благодарение на монета номер 6 с две крачки, премина през финалната линия на пътеката и се настани в прекрасния бял автомобил. “Не съм имала кола досега, това е първата ми. Чувствам се страхотно“, каза късметлийката. Вълнението и радостта от печалбата тя сподели със своята свекърва.

Неограничен достъп до щедрите “Сейфове” на Национална лотария получиха Никола Петков от град София и Радослав Жейнов от град Добрич. Радослав е първият късметлия, който спечели участие в предаването без жребий от билет “Американски долари“. За Никола късметлийска бе квитанция от играта “Големият Джакпот“.

Първи с избора на сейфове започна Никола, който се занимава с производство на пчелни продукти и мечтае да разшири бизнеса си. Той успя да си натрупа 11 000 лева, като отвори и сейф с първия символ “Х“. Радослав, който е управител на магазин за авточасти, пък спечели 5000 лева и също попадна на червения символ. Играта приключи за Никола, който отново отвори “Х“ и си тръгна от шоуто с 5500 лева. Радослав имаше възможност да утрои печалбата си и да грабне 15 000 лева. Той започна с първия символ за утрояване, но след това попадна на двата сейфа със символа “Х“ и си тръгна с 2500 лева.

За мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“ игра Станислава Иванова от град Козлодуй.  Тя е на 42 години и работи като организатор по труда в комунална дейност. С “Колелото на късмета“ Станислава определи, че ще играе за страхотните 250 000 лева. Участничката се изправи пред сферите и четири верни предположения и донесоха 25 000 лева. Следващият ѝ избор я зарадва с невероятна бонус печалба, която сбъдна мечтата на съпруга ѝ. Станислава спечели 7-дневен All Inclusive круиз за двама до перлите на Близкия изток - Дубай, Оман и Абу Даби.

Късметлийката и нейният съпруг ще се насладят на вълнуващo пътуванe в бъдещето на борда на луксозен петзвезден кораб. Двамата ще разгледат най-високата сграда в света “Бурдж Халифа“, приказния остров “Палмата“, ултра луксозния хотел “Емирейтс Палас“. Ще се насладят на кристалните води и удобства на красив частен плаж, ще разгледат уникален природен резерват и още много от чудесата на Арабския свят.

След впечатляващата бонус печалба Станислава с една грешка си натрупа сумата от 50 000 лева. Второ грешно предвиждане намали печалбата ѝ наполовина и тя си тръгна от шоуто с 25 000 лева, които ще изхарчи за образованието на децата си.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.