Известният кулинар разкри какви ще са изискванията му към участниците в шоуто в “Събуди се”

“Hell’s Kitchen е най-грандиозното кулинарно шоу, в него ще предизвикваме професионални готвачи и кулинарни таланти да покажат максимума от себе си пред погледа на цяла България”, разкрива шеф Виктор Ангелов.

Виктор Ангелов е първият българин шеф в кухнята на петзвезден хотел в цял свят. Трикратен притежател на титлата “Ресторант на годината”. В гилдията е познат като “абсолютен педант в кухнята”. Нарича собствените си кулинарни шедьоври "просто вкусно похапване". Сега се изправя пред ново предизвикателство като водещ на световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България, което стартира през пролетта на 2018 година в ефира на NOVA. Победителят ще получи 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов. Всички желаещи да участват, могат да се запишат за кастинг на адрес nova.bg/HK. Ад или рай е неговата кухня – провери Христиания Червенкова специално за “Събуди се”.

“Човек трябва да е педант в това, което върши. Поемайки ангажимент като главен готвач в един ресторант, ти трябва да си съвършен”, смята известният кулинар.

“В Hell’s Кitchen ще изисквам дисциплина, отборна игра, защото за да спечелиш това състезание, трябва да си отборен играч.  Това, което ме вбесява, е равнодушието на хората и липсата на старание. Незнанието не е проблем.  Човек се учи, докато е жив”, разкрива шеф Ангелов.

“Гордън Рамзи си е Гордън Рамзи – винаги съм се възхищавал на неговия неуморим дух.  Когато си направил добрия отбор, тогава нещата започват да се движат гладко. Когато имаш един добър отбор, нещата се случват както трябва”, смята известният кулинар. 

Как се управлява кухнята на един ресторант и може ли шкембе чорбата да бъде гурме, вижте в репортажа на Христиания Червенкова за “Събуди се”.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.