Актьорът участва още и в българския криминален сериал "Дяволското гърло"

Владо Карамазов гостува в "Здравей, България", където разказа как е преминала неговата година в личен и професионален план на гост-водещите в сутрешното предаване - Евтим Милошев и водещата на новините Марина Цекова.

Актьорът влиза в ролята на Панто Вълчев в сериала "Дървото на живота", който ще се излъчва по NOVA от 8 януари. През 2017 пък той стана част от снимките на българския криминален сериал "Дяволското гърло" в Родопите. Поредицата, чиято премиера предстои, е поредната авторска продукция на NOVA, която е заснета с изключително качествена техника от ново поколение и дава заявка да се превърне в един от най-добрите български серили.

По темата

"Радвам се, че NOVA ще излъчи "Дървото на живота", защото за мен това беше страхотно преживяване. Рядко се събират толкова много добри актьори на едно място. Случиха ни се много хубави неща по време на снимките и всички много го обичаме. Щастлив съм, че ще стигне до толкова много хора" - сподели Владо Карамазов. 

"Хубавото на "Дървото на живота" е, че той има отношение към националната ни идентичност и история. Това е един сериал, който ни показва, че можем да бъдем велика и уважавана нация" - допълни Евтим Милошев.

"Дървото на живота”, от продуцентите на "Откраднат живот” и "Дяволското гърло” Dream Team Films, е една от най-успешните родни продукции, засягащи винаги актуалната тема за силата на рода и родината. Тя допълва жанровото разнообразие в програмата на NOVА, чиято мисия и през 2018 година ще бъде да подкрепя българските филми на всички свои платформи. 

Какво още разказа актьорът Владо Карамазов може да видите във видеото от "Здравей, България"