Гледайте втори епизод на "Дървото на живота" тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Пред трудни избори се изправят героите в историческата сага "Дървото на живота". В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA Петруна се опитва да убеди сина си Йордан да преосмисли изпълнението на завещанието на баща си и да не лишава братята си от тяхното наследство.

Това не е единственото тежко решение, което предстои да вземе Йордан. Офицерът получава кодирано съобщение от революционната организация в Македония, от която разбира, че братът на Азра -  Фатих Алтън, е информатор на турските власти в Горна Джумая и издава движението на комитските чети. Тодор настоява да ликвидират предателя, но Йордан е разколебан заради чувствата, които се зараждат у него към Азра. Дългът или емоциите ще надделеят?

Междувременно Панто, Христо и Илия също трябва да направят избори за тяхното бъдеще. Заплашен от перспективата да живее в бедност Панто започва да преосмисля своето отношение към банкерската дъщеря Евдокия, която го ухажва усилено. Дали видинският бохем ще преглътне гордостта си и ще откликне ли на поканите на богатата наследница?

 Не пропускайте втори епизод на "Дървото на живота"  тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.