Не пропускайте трети епизод от втори сезон на българската историческа сага тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Довчерашните военнопленници и врагове вече са победители след края на Първата световна война, а промените засягат цялото българско общество в историческата сага “Дървото на живота”. В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA  френският капитан Жак Боало вече е в ролята на комендант на Видин и новата му позиция го принуждава да работи с полковник Йордан Вълчев. В изпълнение на международните спогодби Боало издава заповед – войсковите части в града трябва да се разоръжат и разформироват, както и да предадат знамето на Втори бдински полк на победителите. Йордан обещава на Боало да спази заповедта, но тайно съставя план, с който да опази честта на българската армия. Дали ще успее да го реализира?

Полковник Вълчев обаче не подозира, че води още една война с френския окупатори и то в собствения си дом. Забранени чувства и изкушения нахлуват в живота на дамите в семейство Вълчеви.  Яна мечтае за Боало, а и той демонстрира своето влечение към нея. Ще прекрачи ли Яна границата, след която няма да има връщане назад?

Любовни трепети изпитва и Божура. Отегчена от семейния живот, тя започва да изпитва привличане към тайнственият геолог Франц Винербергер (Калин Врачански), който се е появил отскоро в обкръжението на съпруга ѝ Илия.  

Бела също е изправена пред емоционален избор, след като получава предложение за брак от банкера Хаджиконстантинов. Дали ще го приеме?

Не пропускайте трети епизод от втори сезон на българската историческа сага “Дървото на живота” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.