Не пропускайте пети епизод от втори сезон на българската историческа сага тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Тежки времена настъпват за българската нация, а събитията ще имат неподозирано отражение върху съдбата на семейство Вълчеви в историческата сага “Дървото на живота”. В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA  предстои демаркирането на новата граница между Сърбия и България, а териториалните претенции на победителите са толкова големи, че освен Македония, може да доведат до изключването на Видин от пределите на България. В тази обстановка Йордан Вълчев получава задача да саботира предстоящото сключване на мирния договор и неговите териториални клаузи, като извърши убийство и предизвика скандал между сърбите и техните френски покровители. Ако се провали в мисията си, семейството му ще заплати с живота си за неговия неуспех. Какво ще предприеме Йордан в тази патова ситуация?

Междувременно тайната на Яна е разкрита от слугинята Цветана, която става свидетел на интимна среща между нейната господарка и френския комендант на Видин – Боало. Какви ще са последствията за Яна?

Не пропускайте пети епизод от втори сезон на българската историческа сага “Дървото на живота” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.