Кастингите за предаването вече са в историята, а Виктор Ангелов обещава да го видим в светлина, в която са го виждали малцина

Повече от 1300 кандидатури, 400 явили се на кастинг в няколко поредни дни за 18 места в най-желаната кухня. Кастингите за Hell’s Kitchen България вече са в историята, а шеф Виктор Ангелов и неговите помощници – Любен Койчев и Милена Димова, са изправени пред отговорната задача да подберат най-достойните сред кандидатите. Силен характер, лидерски способности и, разбира се, отлични кулинарни умения са само малка част от качествата, които избраниците трябва да притежават, за да получат шанса да се борят за голямата награда от 100 000 лева и договор с ресторанта на шеф Ангелов.

От 27 февруари зрителите на NOVA ще видят Виктор Ангелов в съвсем различна светлина – много по-строг и много по-взискателен, защото в Hell’s Kitchen България залогът наистина е висок – той ще трябва да избере не просто победител, а най-добрия шеф, който ще готви в неговата собствена кухня.

“Самият формат Hell’s Kitchen изисква от мен да покажа и другото си лице. Зрителите ще могат да видят истинското ежедневие в една професионална кухня. Не се галим с перце, нямаме време за сладки приказки, жегата буквално ни притиска. Това напрежение няма как да не се отрази на поведението на хората вътре и ние няма да го скрием, защото адското напрежение е част от професията, заедно с вдъхновението, перфекционизма, адреналина, ароматите, вкусовете... За мен това е животът и Hell’s Kitchen България ще допусне зрителите до най-личното пространство за мен – моята  кухня.”, споделя шеф Ангелов и допълва “В кухнята е като в живота – изискват се умения, но накрая печелят характерите. А характерът на успешния шеф-готвач трябва да е по-твърд от чугуна на тиганите, по-остър от ножа за филетиране на риба и по-непредвидим от вкуса на най-капризните гости, така че моите участници ги чака интересно състезание”.

Hell’s Kitchen България превзема ефира на NOVA от 27 февруари в 21.00 ч., а кои са избраните участници и пред какво ще трябва да преминат, за да достигнат до мечтаната победа, ще разберем съвсем скоро.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес