Не пропускайте седми епизод от втори сезон на българската историческа сага тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Изненадващи събития са напът да променят завинаги живота на семейство Вълчеви в историческата сага “Дървото на живота”. В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA харамиите на ВМРО решават да отвлекат сина на Йордан, за да го принудят да убие френския офицер Боало. Макар че планът им не се реализира според техните намерения, Вълчеви биват притиснати до стената. Критичната ситуация ще обедини вероятно за последен път братята в опит да спасят техния племенник. Дали ще успеят?

Междувременно приятелските отношения между Боало и Йордан се задълбочават, но ще прекрати ли французинът своята връзка с жената на подполковника - Яна?

Междувременно кризата, обхванала България след края на изтощителните войни, се отразява и на семейство Вълчеви и Йордан е принуден да започне работа в банката на Борис Хаджиконстантинов, където разследва застрахователни измами. Дали няма новата му професия няма да го отведе до истинската причина за рязкото забогатяване на брат му Илия?

Не пропускайте седми епизод от втори сезон на българската историческа сага “Дървото на живота” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.