Не пропускайте осми епизод от втори сезон на българската историческа сага тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Много тайни ще бъдат разкрити и ще променят завинаги съдбата на рода Вълчеви в “Дървото на живота“. В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA любовта между Яна и капитан Боало достига своя връх и за да запази достойнството на своя приятел, французинът ще каже лично на Йордан, че иска да вземе съпругата му със себе си във Франция. Но условието на Йордан да я пусне е на път да съсипе Яна. Какво е то и дали младата жена ще го приеме?

Настойчивата любов на руския архитект Грунин към Бела го тласка към отчаяни действия, а те ще донесат след себе си разрушителни последствия. Големият проблем за семейството обаче се оказва новият полицейски началник Величков, който е решен на всичко, за да унищожи Вълчеви. Убийството на вътрешния министър от земеделското правителство при посещението му във Видин се превръща в така очакваната възможност за разправа с Йордан и братята му. Каква е връзката между покушението и Вълчеви?

Не пропускайте осми епизод от втори сезон на българската историческа сага “Дървото на живота” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.