Мариян Станков - Мон Дьо се срещна с взискателния кулинар

Водещият на световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen, което стартира в българския ефир на 27 февруари от 20.00 ч. по NOVA, Виктор Ангелов се изправи в искрено интервю пред Мон Дьо в "Събуди се". В него той разказа какво могат да очакват зрителите в предаването, както и за своите практики в кухнята и кулинарията. Освен това шеф Ангелов открехна завесата към личния си живот и най-голямата любов в живота си. 

Шеф Ангелов: Очаквайте много интересни предизвикателства в Hell’s kitchen

По темата

"Аз съм човек, който не вярва в таланта при готвенето. Човек трябва да работи по 24 часа, за да доразвие потенциала си. Професионалната кухня е 50% дисциплина, 45% заготовки и 5% талант. В работата си съм много взискателен и крещенето е начин за изпускане на парата и е факт, че от време на време дори аз го правя. Hell's kitchen не е училище за готвачи, а тест за професионалните готвачи" - разказа шеф Виктор Ангелов. 

Професионални готвачи мерят сили в Hell’s Kitchen България от 27 февруари по NOVA

"Притеснява ме, че хората ще ме сравняват с образа на американския водещ на Hell's kitchen - Гордън Рамзи. Много го уважавам, но неговото поведение във формата за мен е леко преиграно - аз ще изисквам от професионалисти да покажат най-доброто от себе си - нещо, което са заявили при желанието си да участват във формата. Целта ми е да покажа на зрителите каква е реалната ситуация в една кухня, какви са емоциите, как трябва да се държи един бъдещ главен готвач, защото аз ще търся такъв за ресторанта си" - сподели oще водещият на Hell's kitchen. 

Адска надпревара за участие в Hell’s Kitchen България

Какво разка още шеф Виктор Ангелов в интервюто с Мон Дьо в "Събуди се", може да видите във видеото. 

Hell’s Kitchen България превзема ефира на NOVA от 27 февруари в 21.00 ч., а кои са избраните участници и пред какво ще трябва да преминат, за да достигнат до мечтаната победа, ще разберем съвсем скоро.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.