Не пропускайте епизод 13 от втори сезон на българската историческа сага тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Време разделно настъпва в българското общество след преврата на 9 юни 1923 година, а семейство Вълчеви отново е в центъра на събитията в историческата сага “Дървото на живота”. В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA като че ли всички решават, че е дошло време да отмъстят на отколешните си врагове. Довчерашните управляващи се страхуват от възмездието за своите изстъпления, но не могат да го избегнат. Личката е убит, а за неговата смърт е обвинена любовницата му Цветана. Слугинята трябва не само да се спаси от затвор, но и да вземе решение какво да прави с нероденото си дете, както и да потърси път обратно към дома на Вълчеви. Ключът към нейното спасение е Йордан, но как ли ще постъпи той в тази ситуация?

Разяждан от ревност, Илия също решава, че е дошло време да отмъсти на съпругата си Божура за нейната изневяра. Какъв ли е неговият план?

Панто също не е безразличен към връзката на Божура и геолога Винербергер, която пречи на неговите замисли, но какво ли крои?

През това време комунистите подготвят въстание, което за пореден път ще противопостави брат срещу брат. Йордан трябва да намери оръжие, с което да надделее над разрушителния фанатизъм на Христо, който е един от организаторите. Дали ще успее и този път да спаси брат си, или събитията ще ги отчуждят завинаги?

Не пропускайте епизод 13 от втори сезон на българската историческа сага “Дървото на живота” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.