Шеф Любен Койчев и шеф Милена Димова

На 27 февруари от 21.00 ч. шеф Виктор Ангелов ще представи участниците в най-голямото кулинарно предаване Hell's Kitchen заедно със своите су-шефове. Двамата гостуваха в "На кафе" и разказаха какво могат да очакват зрителите от тях в предстоящото шоу. Освен това шеф Димова и шеф Койчев предизвикаха Гала и един от официалните коментатори на Hell's Kitchen Иво Танев, докато другият - Деси Цонева, оценяваше двамата от разстояние. 

"Нашата основна задача в Hell's Kitchen е да изпълняваме това, което Виктор ни казва. Трябва да наглеждаме работата на всички участници, да ги контролираме и да гледаме как се справят, за да може той да има реална връзка с всеки един от участниците" - разказа шеф Милена Димова.

"Ние сме неговите ръце, уши и очи в кухнята. Залогът за участниците е голям и понякога ще се налага да сме лоши. Когато трябва да се изпълни дадена поръчка или задача, трябва да сме стриктни и да тропнем с крак", сподели пък шеф Любен Койчев. "Кухнята на ада е разделена на две части - вечерен сървиз, в който ще каним хора в нашия ресторант и два дни от седмицата ще се състоят предизвикателства, които ще тестват ловкостта, бързината и отборен дух на участниците. За победителя в тях ще има страхотна награда, а за загубилия - неприятно наказание" - допълни още той. 

Иво Танев и Гала се изправиха един срещу друг в едно такова предизвикателство, където беше изпитана тяхната логика и мислене, а след това и трябваше да познаят затворени очи различни компоненти от едно ястие. 

Вижте цялото интервю на су-шефовете във видеото ТУК. 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.