Лични специалитети, среднощни уроци, първа вечерна резервация и мъжки сълзи в първия епизод на кулинарното риалити от 21.00 ч. по NOVA

Тази вечер от 21.00 ч. по NOVA, първият епизод на Hell’s Kitchen България ще посрещне 18 професионални готвачи, за които състезанието ще започне още с прекрачването на прага на ресторанта. Лични специалитети, среднощни уроци, първа вечерна резервация, мъжки сълзи и оспорвана битка ще вълнуват двата отбора, а всяка крачка в кухнята ще бъде следена изкъсо лично от шеф Виктор Ангелов.

“Първото предизвикателство в Hell’s Kitchen ще е най-провокативно и забавно”, разкри шеф Виктор Ангелов пред Хистияния Червенкова специално за Новините на NOVA.

“Те ще имат възможност да сготвят каквото искат. Имат продукти за всички чудеса на света”, разказа известният кулинар, а идеята е участниците да представят своята “кулинарна визитка”.

Още довечера девет жени и девет мъже ще се впуснат в предизвикателството на живота си, преследвайки една единствена цел – наградата от 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов. Състезанието за тях ще започне още с влизането в "адската кухня" и преди да имат възможност да облекат готварските куртки, те ще получат 45 минути и задача да приготвят своите лични специалитети. "Визитните картички" в чиния на състезателите ще бъдат оценени лично от шеф Виктор Ангелов, а кой от двата отбора ще се справи по-добре в първата задача в Hell’s Kitchen България и какви ще са санкциите за загубилите, предстои да разберем съвсем скоро.

Това ще е само началото на сериозните предизвикателства пред отборите - преди първата си вечерна резервация в ресторанта, те ще трябва да разучат до съвършенство менюто на шеф Ангелов, а на разположение ще имат само една безсънна нощ. Първата вечеря пък ще им покаже, че те наистина се намират в Hell’s Kitchen България, а там няма място за слаби готвачи и слаби характери. Двата отбора ще се състезават с времето и със собствените си слабости, а още в първата вечеря ще станем свидетели на сълзи в мъжкия отбор. Жените или мъжете ще бъдат по-добри и кой ще бъде първият номиниран - ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Какво още сподели шеф Ангелов в "Здравей, България" часове преди старта на кулинарното състезание за професионални готвачи можете да видите във видеото. 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.