Седмична рубрика в "На кафе" представя участниците извън кухнята на предаването

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA, професионалистите ще приготвят козунаци, достойни за Гинес, а след това те ще отидат за благотворителност. Шеф Ангелов ще отправи много сериозно предупреждение към синия отбор – те няма да имат право на повече грешки ако искат да останат в състезанието, а в края на епизода един професионалист ще облече престилката на номинираните.

Днес професионалните готвачи в Hell’s Kitchen България ще имат нелеката задача да омесят и сплетат идеално 50-килограмово тесто за козунак. По-бързият отбор ще получи изненадваща награда, а загубилите ще трябва да изпекат и опаковат всички козунаци, които ще отидат при децата в нужда, приютени от отец Иван от Нови хан. Предстоящите празници и добрата кауза ще амбицират и двата отбора, но един участник неочаквано ще блесне с невероятните си умения в приготвянето на козунаци.

Преди ресторантът на Hell’s Kitchen България да отвори врати за гостите си, шеф Ангелов ще отправи сериозно предупреждение към синия отбор. Мъжете няма да имат право на грешки, а ако някой допусне сериозна такава, той ще бъде моментално елиминиран от предаването. Огромното напрежение ще окаже своето влияние върху сините, но дали те ще се амбицират пред реалната заплаха от напускане, или някой преждевременно ще се раздели с участието си в състезанието, предстои да разберем.

По темата

От днес в предаването "На кафе" по NOVA стартира нова рубрика за живота на участниците в Hell’s Kitchen България. Всеки вторник един от тях ще разказва за себе си, за семейството си и за своя живот, а какво сподели една от най-колоритните претендентки за наградата от 100 000 лева и работа в ресторанта на Виктор Ангелов – Гичка, можете да разберете ТУК.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.