"Едно ястие струва точно толкова, колкото гостите са готови да платят за него!" е мотото на предизвикателството тази вечер

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 часа по NOVA, шеф Виктор Ангелов ще повика подкрепление – шеф Манчев и шеф Петров, а предизвикателството, което тримата ще отправят към участниците, ще има за цел да предизвика въображението им в кухнята. Вечерната резервация отново ще нажежи страстите в кухнята и в края на епизода още един ще получи оранжевата престилка на номинираните.

"Едно ястие струва точно толкова, колкото гостите са готови да платят за него!" – с тези думи шеф Ангелов ще даде начало на предизвикателството към участниците в Hell’s Kitchen България. Всеки от тях ще трябва да приготви чиния, достойна да влезе в менюто и на най-добрия ресторант, а журито, което ще оцени кулинарните шедьоври ще е повече от взискателно. Шеф Манчев и шеф Петров ще влязат в "адската кухня", а оценките им към чиниите на професионалистите ще бъдат давани под формата на сума, която биха платили за всяко от ястията. Отборът, който успее да събера по-висока сума ще получи победа от предизвикателството и възможност да слуша на живо Лепа Брена от първи ред. Загубилият отбор ще трябва да боядиса 300 яйца и то с домашно приготвени бои.

Вечерната резервация ще нажежи обстановката в двете професионални кухни още от самото начало, а станция месо и риба ще бъдат проблемни и при двата отбора. Въпреки вътрешните противоречия и все по-силното желание за победа на всеки един от професионалистите, единият отбор ще успее да се синхронизира по-добре и да натрупа стабилна преднина пред другия. Сините или червените ще успеят да завършат успешно резервацията и кой ще облече оранжевата престилка, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.