Новото пролетно меню на ресторанта поставя професионалистите пред нови затруднения

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA, шеф Виктор Ангелов ще даде на професионалистите предизвикателство, което ще има за цел да сложи край на разхищенията на храна. Новото пролетно меню на ресторанта ще постави участниците пред нови изпитания, а в края на вечерта ще стане ясен и първият номиниран за изгонване тази седмица.

По темата

Днес професионалистите от Hell’s Kitchen България ще се изправят пред специално предизвикателство. Те ще трябва да оползотворят всички останали заготовки от старото меню и с тях да приготвят оригинални ястия. С тази задача шеф Ангелов ще има за цел да ги научи как да използват всичките си продукти, така че никога да не остава храна. Всеки участник ще се представи със собствена чиния, а победителите ще получат танцови уроци от професионалисти, докато победените ще трябва да подготвят 500 профитерола, които да поднасят като комплимент към гостите на ресторанта.

Вечерната резервация ще стартира по напълно ново пролетно меню и с известни размествания в отборите. Гичка ще влезе в нова роля – на келнер, докато съотборниците ѝ ще срещнат затруднения с новите рецепти. В синия отбор затруднения също няма да липсват, но докато едни изпъкват с умения и знания, други ще затънат в поредица от грешки.

Кой отбор ще се представи по-добре и кой ще бъде първият номиниран за изгонване тази седмица, ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.