Шеф Ангелов тества рецепторите на професионалистите по нестандартен начин

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA, участниците ще бъдат изправени пред първата си експресна вечерна резервация. Преди вечерята да стартира, шеф Ангелов ще тества вкусовите им рецептори в едно сложно, но много забавно предизвикателство.

Един истински добър професионален готвач трябва да използва всичките си сетива, докато готви. Днес шеф Ангелов ще постави на изпитание небцата на участниците. Те няма да могат да разчитат на зрение и слух, а само с помощта на обонянието и вкусовите си рецептори ще трябва да познаят различни храни, приготвени под формата на пюре. При натрупани 3 грешни отговора, сгрешилият ще трябва да посочва един свой съотборник, който да опитва много специален коктейл. Победителите ще се насладят на обяд в ресторанта на шеф Виктор Ангелов и възможност да дегустират новото му меню, а загубилите ще се заемат с приготвянето на заготовките и за двата отбора.

Днешната вечерна резервация ще премине по нов регламент. Двата отбора ще имат на разположение само един час, за да издадат възможно най-много перфектни чинии, а отборът, който успее да издаде повече ще вземе победата. Загубилият отбор по традиция ще излъчи двама номинирани, но дали новият регламент на експресната резервация няма да бъде последван и от нов регламент при номинациите, ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.