Неочаквани разочарования за шеф Ангелов

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA, шеф Ангелов ще постави на изпитание паметта на професионалистите. Вечерната резервация ще бъде напрегната и за двата отбора, а разочарованията ще дойдат от неочаквани места. В края на епизода ще разберем и кой е първият номиниран за изгонване тази седмица.

Всеки добър шеф готвач трябва да притежава безпогрешна памет. Той не само трябва да помни поръчките в кухнята, но и цял куп други неща, за да бъде работата в професионалната кухня безпогрешна. Днес шеф Ангелов ще тества паметта и креативността на участниците. Всеки отбор ще трябва да избере един протеин, с който да сготви перфектната чиния, а останалите продукти за нея, професионалистите ще набавят като по двойки отварят по един похлупак. Целта им ще е да намерят два еднакви продукта по едно и също време, а останалите трябва добре да запомнят какво се намира под всеки от похлупаците, за да откриват повтарящите се продукти по-бързо. Победителите от това предизвикателство ще се насладят на конна езда, докато победените ще приготвят заготовките и за двете кухни.

Вечерната резервация ще стартира напрегнато, заради известни противоречия в отборите. Градусите на напрежението ще се повдигнат и от още по-завишените изисквания на шеф Ангелов, а самият той ще се окаже разочарован от хора, от които най-малко е очаквал. Кой отбор ще се справи по-добре и кой ще бъде първият номиниран за изгонване тази седмица, ще разберем довечера от 21.00 ч. по NOVA.  

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.