Все по-трудни предизвикателства и по-високи изисквания на шеф Ангелов очакват професионалистите

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA, шеф Ангелов ще постави трудно изпитание за адаптация. Вечерната резервация ще бъде придружена с радикални действия, а в края на вечерта ще стане ясен и вторият номиниран за изгонване тази седмица.

Днешното предизвикателство ще постави професионалистите пред сериозно изпитание. Те ще трябва да покажат умение да се адаптират в кухнята и да променят рецептите си в движение. Шеф Ангелов ще им даде точно 45 минути, а със старта на готвенето за тях ще бъдат ясни само протеините в чиниите им. На всеки пет минути те ще получават допълнителни продукти – въглехидрати, зеленчуци, сосове и т.н., а рецептите им трябва да се адаптират по най-добрия начин, спрямо полученото. Победителите от това предизвикателство ще се радват на релаксиращи масажни процедури, а загубилите ще трябва да се потрудят със заготовките за вечерта.

Вечерната резервация ще стартира несигурно в отборите. Системните и повтарящи се грешки на професионалистите ще принудят шеф Ангелов да вземе крайни мерки и той ще реши да изпраща в общежитието всеки, който е сбъркал. Накрая на вечерта "провинилите се" ще бъдат застрашени от номинация, а кой от тях ще получи оранжевата престилка и ще се изправи в кулинарен дуел срещу Светла в четвъртък ще разберем днес от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.