Васил Найденов, Катето Евро, Александра Раева и Тервел Пулев са сред специалните гости на ресторанта тази вечер

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21.00 ч. по NOVA, Светла и Мартин ще влязат в оспорван кулинарен дуел, на който ще дадат всичко от себе си, за да докажат на шеф Ангелов, че заслужават мястото си в състезанието. Вечерната резервация ще бъде изключително напрегната, а сред специалните гости в ресторанта ще са Васил Найденов, Катето Евро, Александра Раева и Тервел Пулев.

Кулинарният дуел между Светла и Мартин ще тества познанията им в българската национална кухня. В първия кръг на дуела двамата ще трябва да демонстрират ловкост и знания за български продукти, а изходът му се определи кой какво българско традиционно ястие ще приготвя. Победителят от дуела ще се ползва със специална привилегия по време на решаващата вечерна резервация за седмицата, а кой ще бъде той, ще разберем много скоро.

Вечерята ще тества организационните и лидерските способности на двамата номинирани, защото те ще се превърнат в капитани на отборите си. Шеф Ангелов ще следи изкъсо всяка стъпка на професионалистите в кухнята и най-вече начина, по който приготвят и издават поръчките за специалните си гости. Васил Найденов, мениджърът му Ивайло Манолов и приятели ще седят на ВИП сепарето, обслужвано от червения отбор, а Катето Евро, Алекс Раева и съпругата на Орлин Горанов – Валя, ще очакват вкусни ястия от сините. Тервел Пулев и семейството му също ще са специални гости на синия отбор, а напрегнати и комични ситуации няма да липсват при нито една от ВИП масите на двата отбора.

Кой отбор ще се представи по-добре по време на решаващата вечеря, кой ще бъде третият номиниран и кой ще напусне състезанието за 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов, ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.