Сладко предизвикателство и ресторант, пълен със зрелостници очакват професионалистите тази вечер по NOVA

Тази вечер в Hell’s Kitchen България, от 21.00 ч. по NOVA, шеф Ангелов ще върне професионалистите във времената, когато са били абитуриенти, а освен това ще им постави най-сладкото предизвикателство до момента. Ресторантът ще бъде изцяло резервиран от зрелостници и техните семейства, а в края на вечерта още един ще получи оранжевата престилка на номинираните.

Завършването на училище е най-сладкият период от живота на човек и тази вечер професионалистите ще се върнат във времената, когато са били абитуриенти. Много смях и приятни спомени ще обземат ресторанта на Hell’s Kitchen България, а последвалото предизвикателство ще ги постави пред изпитанието да творят перфектни десерти. На помощ на шеф Ангелов ще се притече шеф Милена Димова – главен шеф сладкар в ресторантите му и притежател на впечатляваща професионална биография в сладкарството. Победителите от това сладко предизвикателство ще отидат на театър, а загубилият отбор ще се заеме с надуването на 1200 балона, с които да украси ресторанта за гостите тази вечер.

Ресторантът на Hell’s Kitchen България ще отвори врати, за да приеме една специална резервация. Абитуриенти и техните семейства ще отправят поръчките си към двете кухни, а някои от тях ще имат наистина изненадващи изисквания. Отборите ще се състезават с времето и поставените им отговорности и инфарктните ситуации ще валят една след друга. Ще се справят ли професионалистите и ще успеят ли да задоволят изискванията на зрелостниците? Кой отбор ще се представи по-зле и кой ще бъде вторият номиниран за изгонване, ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.