Финалната осмица в кулинарното състезание вече е ясна – Нина, Светла, Гичка, Филип, Дани, Марко, Иван и Мартин

Светлана е поредният напуснал Hell’s Kitchen България участник. Шеф Ангелов избра да се раздели с нея след поредица от грешки и заради факта, че се предаде духом още преди да бъде изгонена. Преди това Филип стана категоричният победител в дуела на номинираните, а по време на вечерната резервация шеф Ангелов обедини сини и червени в един отбор.

Дуелът на номинираните тази седмица имаше за цел да тества креативността, но и късмета на Филип и Нина. Филип определено извади по-голям късмет, но и категорично демонстрира по-големи познания в кухнята и креативна мисъл. Така той стана победител от двубоя, а предимството, което си спечели бе само другият отбор да приготвя новото предястие на шеф Ангелов тази вечер.

Вечерната резервация бе на една малка крачка от провал. И двата отбора допускаха много грешки, бавеха поръчките на специалните си гости много дълго време, а това вбеси шеф Ангелов. Светлана бе поела сама тежкото бреме на стартерите, но не се справи, а изнервеното и пораженческо поведение, което демонстрира, бяха достатъчни за шеф Ангелов да избере именно нея за поредния напуснал шоуто.

Следващата седмица състезанието навлиза в напълно нов етап, а всеки от финалната осмица трябва да даде всичко от себе си, за да не допуска грешки, защото на този етап от състезанието всяка грешка може да бъде фатална.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.