Участницата в риалити състезанието за професионални готвачи разкри пред "На кафе" подробности за себе си

“Първият ми кулинарен опит беше с едни палачинки, които залепих на тавана заради сестра ми. Реших да стана готвач заради чичо ми. Веднъж ме взе от училище и приготви едни бъркани яйца с праз, които ми се сториха страхотни. Питах го как ги е направил, а той ми отговори да разбера сама какво е сложил. Започнах да експериментирам и реших, че ще ги направя по-добре от него. Така реших да се занимавам с кулинария”. Това разказа участницата в Hell's Kitchen България Светла Илиева, пред камерата на репортера Александър от "На кафе".

“Ако искам да променя нещо, то е да не изразявам толкова много емоциите си, за да не товаря другите хора”, разкри Светла.

Какво още разказа за живота си извън кухнята Светла, гледайте във видеото от "На кафе".

Не пропускайте решителната фаза в надпреварата в Hell's Kitchen България от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

Редактор: