Тото и Лъчо от Скандау, Криси Патрашкова, Тереза Маринова и Нана са сред специалните гости на ресторанта тази вечер

Тази вечер в Hell’s Kitchen България, от 21.00 ч. по NOVA, Дани и Иван ще се изправят един срещу друг в зрелищен дуел, изходът от който ще определи кой от двамата да облече отново черната си куртка и да получи имунитет за предстоящата вечеря. Отборът ще се изправи пред трудно предизвикателство по време на вечерната резервация, а в края на вечерта един от финалистите ще се раздели с мечтата си за наградата от 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов.

Кулинарният дуел между Иван и Дани Спартак ще премине в два кръга. В първия те ще трябва да се преборят със знания за продуктите си, а във втория ще трябва да създадат красиви, изискани и вкусни чинии и да демонстрират добри готварски техники. Залогът от дуела ще бъде изключително висок – победителят ще получи обратно черната си куртка и ще се ползва с имунитет за предстоящата вечерна резервация, а загубилият ще се нагърби с отговорната задача да бъде капитан на отбора и да разпредели съотборниците си по станции.

Ресторантът на Hell’s Kitchen България ще посрещне много специални гости. Тото и Лъчо от Скандау ще дойдат в компанията на Ани – майката на Тото, малкото му братче както и приятелката на Лъчо. Освен тях, една приятна женска компания също ще очаква своите перфектни чинии от финалистите - журналистката Криси Патрашкова, водещата Нана и Олимпийската шампионка Тереза Маринова.

Вечерята далеч няма да премине напълно безпроблемно. Финалистите за пореден път ще станат жертва на лоши заготовки, а шеф Ангелов ще им даде шанс да се измъкнат от неприятната ситуация ако много бързо му представят нов план за стек гарнитури. Ще се справят ли с това предизвикателство, докато издават поръчките на своите гости и кой ще финишира на осмо място, ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.