Ще напусне ли тя автосервиза на Лазар или ще се опита да разбие тъмните сделки?

Нелек път очаква приятелите от “София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA. Ще се изправят ли срещу проблемите или ще ги заметат под килима, създавайки допълнително напрежение в квартирата?

При Стела положението вече излиза извън контрол. Опитвайки се да помогне на своя приятел Лазар в ръководенето на бизнеса в автосервиза, чаровната блондинка изпада във все по-голяма безтегловност. Новонаетият автомонтьор Кирил доста бързо успява да заплете сложни схеми за нелегална търговия с употребявани авточасти. Митко започва свое лично разследване, за да уличи измамника. Но той не разполага с подкрепата на шефа си за прекъсване на мръсните сделки и вече се чуди дали и самият Лазар не е замесен в цялата схема на колегата. Стела също е объркана дали всичко е истина, или са само подозрения. Не е ясно кой участва в схемите и докъде може да стигне цялото това опасно поведение. Възелът се затяга и Стела е решена да напусне сервиза. Тя поставя Лазар пред труден избор. Ще има ли той силата да спаси бизнеса и да върне Стела, или ще затъне още по-дълбоко в лъжи и измами? 

Заплетена и драматична остава ситуацията около Боби, Христо и Кети. Наранената тийнейджърка не може да преглътне спомените за миналото. Тя обвинява Боби и Христо за смъртта на майка си и не иска да вижда нито единия, нито другия. Нейната болка е твърде силна и е на път да заглуши здравия разум. Боби изпитва все по-голяма вина заради факта, че Кети живее без майка и поема отговорността изцяло като своя. Бащата на квартирата изпада в дълбока депресия и сякаш нищо не може да го върне към нормалния живот. Какъв е начинът да успокои душата си и има ли някой, който може да му помогне да се съвземе?

Лош късмет преследва също любимата двойка Симона и Асен, които преживяха доста неприятности напоследък. Като за капак барът им е нападнат и потрошен. Кой стои зад вандалщината и какви ще са последствията за младото семейство?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук