Проблемите в жилището на Галя ескалират. Кой ще спаси момичетата?

На ръба на своите сили са героите от “София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на риалити сериала тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA. Времето за тежки решения е настъпило, но готови ли са приятелите за тях?

В квартирата на Галя положението е драматично… Обстановката около новонанеслата се съквартирантка е нажежена до краен предел. Бившата съпруга на Бранко е твърдо решена да тормози Галя, Стела и Зара, за да ги принуди да се изнесат от апартамента. Момичетата не се предават толкова лесно, но Ивана е измислила последен силно провокативен ход, който надминава техните най-големи страхове. Кой ще им се притече на помощ, преди да е станало твърде късно?

В позиция шах и мат се оказва и Ани. Очарователната брюнетка се сблъсква с неочаквани проблеми, свързани с почти забравеното минало. Бащата на детето й се появява в нейния живот с молба за втори шанс. Притесненията й са доста сериозни и основателни. Камен се оказва лабилен, непредсказуем и много опасен човек. Проблемите на Ани не свършват дотук, защото в желанието си да помогне, Коки се забърква във все по-големи каши, които влошават ситуацията още повече. На какво е готов бившият, за да спечели Ани отново? В състояние ли е да й навреди, когато разбира, че е загубил любимата си завинаги и какъв е изходът?

В доста заплетено положение се намира и Михаела. Красивата пловдивчанка става обект на анонимната любов на таен обожател. Неизвестният ухажор не само крие самоличността си, но става все по-дързък в демонстрацията на внимание към своята възлюбена. Михаела разбира, че той следи всяко едно нейно действие и това я ужасява. Кой е обожателят и защо действа толкова задкулисно? Каква ще бъде реакцията на Дани, за да предпази уплашената си приятелка?

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук