Желаещите да се запишат за втори сезон на кулинарното риалити могат да го направят на адрес http://nova.bg/HK

Дани Спартак е големият победител в първия сезон на кулинарното риалити Hell’s Kitchen България. Той спечели не само наградата от 100 хиляди лева, но и договор в ресторанта на шеф Виктор Ангелов. За пътя му към успешния финал разказват Марина Малашева и операторът Огнян Пенев специално за Новините на NOVA.

Кулинарните си умения, трупани в продължение на 10 години, Дани Спартак реши да покаже на най-добрите в занаята. В Hell’s Kitchen България готвачът получи не само комплименти, но и критики.  На високите градуси в кухнята не издържаха всички. След тримесечна битка на финала останаха само двама.

След края на кулинарното риалити е време победителят да се изправи пред ново предизвикателство, още по-голямо - на новото му работно място.

“Нито за секунда не се поколебах кой е по-добрия в конкретното предизвикателство. И двамата бяха на едно ниво, истината е, че чисто стратегически Дани беше подготвил по-доброто меню, беше събрал по-добрия отбор и това му даде преднина”, споделя шеф Ангелов, който очаква креативността на победителя да влезе в действие.

 “За мен е голяма част да чуя от Виктор Ангелов, че аз съм победител. Сърцето ми биеше, това бяха един 3 минути,които ми се сториха 3 часа. Пулсът ми се беше учестил”, споделя Дани Спартак.

Освен ново работно място, победителят си извоюва и 100 хиляди лева.

“Наградата ще бъде използвана за обучение на детето ми”, разкрива Дани.

“Tези хора промениха представите ми за смелост и за желание да се извадят извън зоната им на комфорт. Нещо,което малцина правят в днешно време. Oбръщам се към всички колеги  - мястото ви не е зад телевизорите, мястото ви е зад печките, заповядайте в Hell’s Kitchen България, за да постигнем мечтите Ви заедно. Чакам Ви за втори сезон”, призовава шеф Ангелов.

След края на първия сезон на най-вълнуващото състезание за професионални готвачи, стартираха записванията за втори – кулинарите, които искат да станат част от шоуто, могат да се запишат на nova.bg/HK.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.