Припомнете си един от най-екзотичните епизоди на сезон 4 на ресторантьорското риалити днес от 18.00 ч. по NOVA

Ресторант "Оазис" е сбъднатата мечта на собственика Радо и сбъднатият кошмар за шеф Манчев, който тази вечер ще се върне 20 години назад с машина на времето в един от най-екзотичните епизоди на "Кошмари в кухнята" за четвърти сезон тази неделя от 18.00 ч. по NOVA.

Сервирани свински черва на скара и пълен асортимент от карантии маршируват в ретро менюто на ресторант "Оазис". Освен че ще срещне сериозни проблеми с хигиената, шеф Манчев ще бъде скандализиран от факта, че в кухнята се кипри телевизор, по който се гледат индийски сериали. Силни емоции, аромати и обрати, като в същински индийски сериал, очакват зрителите тази неделя по NOVA.

Има ли шанс ледниковият период за ресторант "Оазис" да приключи с кулинарно затопляне след намесата на екипа на "Кошмари в кухнята"? И може ли Монтана да се превърне в кулинарна дестинация след като шеф Манчев начертае нов маршрут пред "Оазис" – не пропускайте да видите тази вечер от 18.00 ч по NOVA.

Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на “Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg