Припомнете си приключенията на шеф Манчев в "Лимонадите" днес от 18.00 ч. по NOVA

Грандиозни скандали и бурни емоции а ла Big Brother вдигат градусите и кръвното на шеф Манчев в "Кошмари в кухнята" тази събота от 18.00 ч. по NOVA. Кварталното заведение "Лимонадите" в софийския квартал "Красна поляна" разкрива драматичната история на една риалити звезда и неговата спътница в живота – бившата известна манекенка Екатерина Дюлгерова. Миро – победителят в Big Brother 2 и Катя късат с шоу бизнеса и се впускат в амбициозната авантюра да имат собствено заведение с пълното съзнание, че са аматьори в бранша.

"Лимонадите" е бивше квартално кафене, което с много труд и енергия успяват да обновят и осъвременят. Само с една бормашина и един флекс Миро сътворява чудеса. След четири години функциониране като бар, двамата вземат решение да вкарат и кухня със стегнато меню в заведението. През 2016 година като на шега стартира и кухнята на "Лимонадите". Сериозно рамо в това начинание дава съквартирантът Лео Бианки, който споделя своя ноу-хау за автентични италиански пици и дори лично обучава готвача.

Кошмарите в "Лимонадите" обаче не са в кухнята, където персоналът е талантлив и мотивиран, а в обслужването. Повечето клиенти дори не подозират, че в заведението има и кухня. Масово се поръчват топли напитки или бира с пържени картофи. Кухнята работи на макс само когато Миро и Катя са там. В опит да спасят бизнеса си, те се пренасят почти да живеят там, заедно с бебето си – Давид.

За да се ориентира в сложната ситуация, шеф Манчев прибягва до нетрадиционно решение. За първи път в историята си "Кошмари в кухнята" внедряват наблюдение тип Big Brother. В рамките на няколко часа шеф Манчев наблюдава какво се говори и прави в кухнята и салона, за да види какви точно са проблемите.

След тайното наблюдение идва явното. Как се прави ризото, защо крем супата е с цели парчета зеленчуци и има ли място мащерката в сос болонезе? Защо готвачът Симо хвърля престилката и чупи микрофона на предаването и има ли щастлив край за звездните кошмари, гледайте в "Кошмари в кухнята" днес от 18.00 ч. по NOVA.

Ако искате шеф Манчев да помогне и на Вас, запишете се за участие в новия сезон на “Кошмари в кухнята” на имейл koshmari@ntv.bg