В DIEMA XTRA стартира ново предаване със статистика от двубоите в Първа Професионална лига

Спортните канали на една от водещите медийни и технологични компании в България Нова Броудкастинг Груп ще предоставят точна статистика в срещите от Първа професионална лига след сключване на партньорство с компанията Enetpulse. В ефира на спортният пакет DIEMA XTRA, който предлага разнообразно спортно съдържание и редица премиум събития в каналите си DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, ще стартира и специално предаване със статистика от футболните срещи в Първа професионална лига.

“Дълго време търсихме подходящия партньор в осигуряването на статистическа информация за българския футбол и сме много щастливи, че Enetpulse ще ни помогнат този липсващ досега компонент в отразяването на Първа професионална лига да е на разположение на нашите зрители”, коментира Веселин Василев, директор отдел "Спорт" в Нова Броудкастинг Груп.

“Работата в тясно сътрудничество с нашите клиенти е от първостепенно значение и партньорството с Нова Броудкастинг Груп е важно за нас. Искаме да се движим в една и съща посока и тази сделка ще бъде началото на дългосрочно партньорство", казва Александър Райков, управляващ директор на Enetpulse в България.

В каналите на DIEMA XTRA феновете имат възможност да следят на живо двубоите от българското футболно първенство, интригуващите срещи от Английската Висша лига и френската Лига 1, мачовете за Купата на България. Потребителите могат да се насладят също на баскетболните емоции в НБА, боксови гала вечери, стартовете за Формула 1 и много други състезания.

Редактор: