Водещият на популярната тв игра разкри интересни подробности при гостуването си в “На кафе”

“Ще има пак “НеСемейни войни”. Единият отбор ще бъде от футболисти. Те винаги са много оригинални. Хубавото на спортистите е, че имат хъс за победа и понеже са играли пред голяма публика, камерите не ги притесняват и са естествени”, разкри водещият на популярната тв игра “Семейни войни” Цветомир Иванов при гостуването си в “На кафе”.

“Освен футболисти, ще имаме и отбор с фолк певици. Ще участва и Ники Станоев, който е невероятен комик, заедно с четиримата си ангели, които също са страхотни комедийни актьори. Хубавото на тези отбори, които каним, е възможността да видим участниците в тях, например футболистите, в неестествена за тях среда”, разказа Цветомир Иванов.

“Забавлението е невероятно през новия сезон на "Семейните войни". Новият елемент е плакетът,  който е много интересен и хубав. Този плакет е своеобразен приз на най-отличилия се участник на тръгващия си отбор, било то заради чувството му за хумор, заради уникалните му отговори или просто заради красивата му усмивка. В “Бързи пари” времето е много кратко и играчите са под голямо напрежение, затова понякога отговорите са много щури и е пълно с бисери”, сподели водещият на тв играта.

Гала изненада Цецо със смяна на местата, като организира игра в студиото, а той трябваше да познае отговорите, които са дали 100 души.

Какъв е прякорът на Цветомир Иванов и какво правят българите през уикенда според него, гледайте във видеото от “На кафе”.

Очаквайте скоро новите “НеСемейни войни” в ефира на NOVA.